Terug naar Huis van Vrede

Doel

De gelovigen in Tasiilaq hebben een faciliteit nodig die hen een plek zal geven om Gods liefde te ontdekken en te ervaren. Het lopende werk en de verdere groei ervan wordt gehinderd door het gebrek aan faciliteit. Zondagse diensten kunnen bijvoorbeeld slechts om de twee tot drie weken plaatsvinden en verschillende ideeën voor nieuwe initiatieven (bijvoorbeeld voor tienermeisjes, jongeren, daklozen) kunnen momenteel niet worden uitgevoerd.

Het Huis van de Vrede zal de benodigde faciliteit bieden. Zoals de naam al zegt, zal het huis een plaats van vrede en hoop zijn in een verstoorde samenleving – een vuurtoren die de weg wijst naar de veilige haven, Christus.

Dit doel wordt bereikt door verschillende activiteiten die plaatsvinden in het huis. Deze activiteiten ondersteunen de groei van diepgaande relaties met God en met elkaar. En ze leveren input voor een leven zoals God het bedoeld heeft.

Mensen zullen geloofs- en levensonderwijs ontvangen vanuit Gods Woord. Er is ruimte voor activiteiten voor kinderen en jongeren die hoop en perspectief bieden in een veilige sfeer. Verschillende vormen van pastoraat zullen mensen helpen om vrijheid van hun verleden te ervaren en in hun nieuwe leven met Christus te groeien.

Sommige van deze activiteiten vinden al plaats, maar worden beperkt door het gebrek aan faciliteit. Het lokale werk heeft een geschikte en altijd beschikbare faciliteit nodig om te kunnen groeien en meer vrucht te dragen.

Lees hier meer over het werk dat vanuit het Huis van Vrede uit zal gaan.

       

IcelandDanishDutchEnglishGermanNorway