Hoe je kan helpen

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.€250.000Raised €250.000 towards the €250.000 target.€250.000Raised €250.000 towards the €250.000 target.100%
Het Huis van Vrede zal een plaats zijn waar Gods liefde wordt ontdekt. Het zal het Koninkrijk van God zichtbaar maken in Oost-Groenland. Er is nu na vele jaren eindelijk een geschikte bouwplaats gevonden voor het Huis van Vrede. De volgende stap is om de realisatie van de financiën voor elkaar te krijgen. Om het bouwproject te realiseren hebben we ongeveer 1.500.000 DKK (€ 200.000) nodig. Dit omvat de materiaalkosten voor een redelijk huis en het transport van alle materialen over land en over zee. Voor de inboedel zal t.z.t. fondsen geworven worden.

Het project kan alleen door giften worden gefinancierd. Wil je ons financieel helpen bij het bouwen van het Huis van Vrede?

Doneren aan het Huis van Vrede kan met verschillende opties:

Donaties via iDEAL en PayPal gaan via Globe Mission, waardoor de donaties ook aftrekbaar zijn voor de belasting. Als u handmatig wilt overmaken en uw gift wilt aftrekken van de belasting, kiest u dan voor het rekeningnummer van Globe Mission zoals aangegeven op de pagina voor overmaken.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, hebben we gekozen voor een zelfbouwhuis pakket dat is ontworpen voor dit klimaat. Het is zo ontworpen dat het huis in korte tijd kan worden opgebouwd door niet vakkundige werkers. Dit bespaart arbeidskosten, die anders ongeveer 50% van de projectkosten zouden uitmaken.

Voor de bouw hebben we vrijwilligers nodig die bereid zijn om in de zomer van 2020 een paar weken naar Tasiilaq te komen.

Wil je ons praktisch helpen met het bouwen van het huis?

Neem contact op met info@missionhouse-eastgreenland.com of via de contactpagina.

IcelandDanishDutchEnglishGermanNorway