Tilbage til Fredens Hus

Formålet

Forsamlingen af troende i Tasiilaq har brug for en facilitet der kan give dem mulighed for at opdage og opleve Guds kærlighed. Det igangværende arbejde og dets fremtidige vækst er hindret af mangel på faciliteter. Søndagsgudstjenester, for eksempel, kan kun afholdes hver anden eller hver tredje uge, og flere nye aktiviteter (f.eks. for teenager piger, unge, hjemløse) kan ikke gennemføres for nuværende.

Fredens Hus vil give disse faciliteter. Som navnet siger, vil huset blive et sted med fred og håb i et forstyrret samfund – et fyrtårn som viser vejen til den sikre havn, Kristus.

Målet vil nås gennem forskellige aktiviteter som finder sted i huset. Disse aktiviteter faciliterer vækst i en dybtgående relation med Gud og hinanden. Og de fremskaffer input til et liv som Gud havde til tænkte det.

Mennesker vil modtage tro og livs uddannelse fra Guds ord. Der er plads til aktiviteter for børn og unge, som vil tilbyde håb og perspektiv i en tryg atmosfære. Forskellig form for rådgivning vil hjælpe mennesker til at opleve frihed fra deres fortid og vokse i deres nye liv med Kristus.

Nogle af disse aktiviteter finder allerede sted, men er begrænsede på grund af mangel på faciliteter. Det lokale arbejde har behov for en egnet fuld-tids til rådighed bygning, for at kunne støtte yderligere vækst og bære mere frugt.

Læs mere om arbejdet som vil gå ud fra Fredens Hus

       

IcelandDanishDutchEnglishGermanNorway